Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda

2 participanți

In jos

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Empty Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda

Mesaj Scris de Wizard Mier Iul 21, 2010 3:01 am

1.Apasam pe butonul Start din coltul de jos al monitorului, apoi selectam Control Panel.

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Untitl10

2.Acum ca am ajuns in Control Panel selectam functia: Network and Internet Connections.

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 45745089

3.Acum selectam Network Connections.

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 13429938

4.Daca am ajuns pana aici este foarte bine, ni se va afisa o fereastra in care se afla fisierul "Local Area Connection" selectam click dreapta iar apoi Disable(pentru a inchide internetul) si Enable(pentru a deschide reteaua)

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 91200898

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 59448800

Autor: Wizard (eu)

Daca apar probleme lasati un mesaj,
Wizard
Wizard
Rang: Administrator

masculin
Tara : Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Flag_r10
Credite : 404
Respect : 0
Data de inscriere : 06/07/2010
Varsta : 29
Bara Warn : Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 100

https://pcmedia.all-up.com

Sus In jos

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Empty Re: Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda

Mesaj Scris de An0n|m Mier Iul 21, 2010 3:14 am

Prea simplu !

Trebuie să fii bebe ca să nu ştii să faci asta Smile
An0n|m
An0n|m
Rang: Membru Inregistrat
Rang: Membru Inregistrat

masculin
Tara : Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Flag_r10
Credite : 27
Respect : -1
Data de inscriere : 20/07/2010
Bara Warn : Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda 100

http://www.hostarea.info

Sus In jos

Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda Empty Re: Cum putem deschide/inchide internetul prin intermediul panoului de comanda

Mesaj Scris de Wizard Mier Iul 21, 2010 3:18 am

An0n|m a scris:Prea simplu !

Trebuie să fii bebe ca să nu ştii să faci asta Smile

Cu toate ca este foarte simplu, te anunt ca multe persoane nu stiu. Smile
Wizard
Wizard

masculin
Credite : 404
Respect : 0
Data de inscriere : 06/07/2010

https://pcmedia.all-up.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum